Maj rozpoczął się targami IFFA we Frankturcie nad Menem. To wyjątkowe wydarzenie, na którym co trzy lata spotyka się branża przetwórstwa mięsa i białek alternatywnych i prezentuje najnowsze rozwiązania, innowacje i pomysły. To zawsze czas bardzo interesujących spotkań, wymiany wiedzy, czas w którym kiełkują nowe pomysły na projekty. Tak też było i w tym roku. Mimo, że okres tegorocznych targów przypadł na tak chętnie celebrowaną przez Polaków majówkę, odwiedzających nie brakowało. Cieszymy się, że mogliśmy zaprezentować nowe rozwiązania na stoiskach wszystkich naszych dostawców i omówić z naszymi klientami jaki realny potencjał niosą w zakładach produkcyjnych. W kolejnych tygodniach będziemy szerzej omawiać nowości poszczególnych producentów i możliwości jakie stwarzają dla zakładów przetwórstwa spożywczego.

CZYTAJ RÓWNIEŻ

Strona główna
16 kwietnia 2025
Strona główna
4 marca 2025
Strona główna
3 stycznia 2025