Okres świąteczny i noworoczny to moment na wypieki jakich nie jadamy przez resztę roku. Wytrwale czekamy aby skosztować pysznego makowca czy świątecznego keksu z mnóstwem bakalii, które w tym wyjątkowym czasie smakują inaczej.
Prezentujemy ekonomiczne rozwiązanie firmy Handtmann, jednostkę dozująco-odcinającą SE 443.
Gwarantujemy pyszną realizację Twojego produktu.
- Wysoka wydajność ciasta na porcję
SE 443 w połączeniu z dzielarkami VF 800 idealnie nadaje się do produkcji pieczywa pełnoziarnistego (żytniego, pszennego, orkiszowego, mieszanego, duńskiego chleba żytniego, chleby owocowe i bezglutenowe) zapewnia dużą wydajności ciasta.
- Redukcja kosztów dzięki produkcji bezolejowej
SE 443 ułatwia bardzo precyzyjne napełnianie-porcjowanie ciasta bezpośrednio do foremek. Jedną z głównych zalet tego systemu jest redukcja kosztów dzięki zasadzie bezolejowego porcjowania.
- Inżynieria aplikacji i korzyści ekonomiczne
Oczywiste zalety inżynieryjne polegają na przetwarzaniu ciasta o niskiej lepkości, które jest bardzo precyzyjnie rozdzielane na zespoły form, a także korzyści ekonomiczne wynikające z wysokiej wydajności porcjowania na minutę w połączeniu z precyzyjną dokładnością wagi.
Jednostka tnąca SE 443 + receptura = idealny świąteczny keks z mnóstwem bakalii
Smacznego


